tilbage til forsiden aktuelt på netbryllup.dktraditioner og skikkelæsernes siderbrevkassenpolterabendshopping

Bryllupsskikke


Brudens udstyr
Brudebuket
- Blomstersprog
- Stjernetegns-blomster
- Buketten efter vielsen
Brudekjole
Brudesko
Brudeslør
Myrter
Noget gammelt, noget nyt
Strømpebånd

Vielsen
Hvad gør man med sin brudebuket?


Nogle brudepar vil gerne beholde brudebuketten som et evigt minde om bryllupsdagen og vælger at lade buketten tørre og evt. få en professionel blomsterbinder til at indramme buketten i en glasramme, hvorefter man kan hænge den op over sofaen, sengen eller hvor man nu har lyst…og plads!

Gør-det-selv...
Mange har i tidens løb forsøgt sig med hårlak og andre "konserveringsmidler", men resultatet bliver aldrig helt godt. Man kan i stedet tage de blomster, som er egnet til det (f.eks. roser), tørre dem og binde dem som en krans, der enten kan hænge på væggen eller man kan lægge den i en æske med silkepapir.

Nogle vælger at tage en enkelt blomst fra brudebuketten og lade den forgylde eller forsølve, for så at bruge den enten som et smykke eller bare gemme den som et smukt minde.

Husk at fotografere buketten
Uanset om du vælger at kassere buketten, lægge den på en nær slægtnings gravsted eller få den indrammet efter alle kunstens regler, så husk at få taget nogle gode farvebilleder af buketten. Det er også en form for minde fra dagen, og buketten bliver aldrig smukkere end på denne dag.

Læs også om: Brudebuketten, Myrter og Blomsterne og deres betydning
om netbryllup.dkannoncør information